Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd:  2 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: energieke lieve grote hond, kan goed met kinderen

Lana een Roemeens teefje van 2 jaar oud, kwam toen ze 5 maanden was als pup naar hier.
Vorig weekend werd ze echter letterlijk gedumpt door haar adoptieouders. Het bleek toen ook dat Lana niet in huis leefde maar in een onverwarmde veranda waar niks in stond als een tafel en overdag in de tuin. Om niet op de koude vloer te moeten liggen sliep Lana dan maar op de tafel.
Omdat we niemand vonden om haar te adopteren of op te vangen verblijft Lana momenteel bij hondenhotel Dirk & Dogs in Lummen die echt heel goed voor haar zorgen. Ze heeft een grote buitenren en een binnenren met verwarming. Ook mag ze iedere dag rondrennen op de speelweide.
Lana heeft echter dringend een eigen mand en aandacht en liefde nodig. Ze zou goed als enige hond kunnen (maar niet als ze weer de hele dag alleen zit) of met een stabiele andere hond die niet bang is voor haar. Haar toekomstig baasje moet wat ervaring hebben in het omgaan van honden en moet bereid zijn om veel met haar bezig te zijn. Ze is nog zo jong en kan en wil nog zoveel leren. Ze is 65 cm hoog en weegt 25 kg.

Ook zijn we nog op zoek naar meters en peters voor haar aangezien een hondenhotel niet gratis is (14 euro/dag) en zouden we heel blij zijn met mensen die een kleine bijdrage willen doen of tijdelijk meter of peter willen zijn. Dit kan op rekening:
Rescani
BE08 9731 7988 4413
BIC: ARSPBE22
Bij voorbaat dank!

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek.
Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

MEER INFO: rescani@gmail.com