Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd: 11 jaar
  • Herkomst: Spanje
  • Ras: Engelse Bulldog
  • Bijzonderheden: zeer lief, al wat ouder, kan met andere honden en katten

Senior dame Nina zoekt ‘Forever Home’!
Nina werd dec. 2016 gedumpt en kwam in het asiel Friends 4Paws Shelter maar kort daarna wou de baas haar terug. Nu twee jaar later is ze voor goed gedumpt want ze is te oud.
Nina zal nu 11 jaar zijn, is zo goed als doof, haar zicht is ook minder.

Nina krijgt nu speciaal voer voor gevoelige huid en daar doet ze het heel goed op. Haar oren en ogen zijn behandeld en alles ziet er al stukken beter uit. Dus het enige zou zijn dat Nina voer voor gevoelige huid zou moeten hebben en dat haar oren af en toe wat aandacht nodig hebben maar verder is er niks mis met deze meid.

Ze kan met andere honden (niet in een grote roedel), en ook met katten, maar niet met kippen.  Maar aangezien ze op leeftijd is, zou het ‘t mooiste zijn als ze alle aandacht voor haarzelf kreeg.

Ze is niet gesteriliseerd (wat we haar nu ook niet meer willen aandoen).

We weten dat het heel moeilijk is om voor dit lieve meisje iemand te vinden die haar nog een mooie oude dag wil geven maar wij zijn haar enige kans.
Is er iemand die Nina nog lekker wil verwennen en haar wil verzorgen? Iemand die haar eventuele medische zorg op zich wil nemen? Iemand die haar de mooiste tijd van haar leven wil geven na alle ellende.

MEER INFO: rescani@gmail.com