Informatie

  • Geslacht: teefje
  • Leeftijd: 8 jaar
  • Herkomst: Spanje
  • Bijzonderheden: zeer dringend, heeft wat kleinere issues die zeer goed kunnen worden verholpen
  • Extra info: kan NIET geplaatst worden als hond alleen

Noor is geboren okt 2010 en werd mrt 2011 geadopteerd, dus kwam als pup uit Spanje, was een beetje onzeker en bang. . Gisteren (na 8 jaar) kregen we een telefoontje dat er voor Noor twee opties waren, of therapie of een spuitje.
Noor bezocht op jonge leeftijd de hondenschool en haalde haar diploma voor socialisatie, dus niks mis met de hond. Noor verblijft in een aparte ruimte als de eigenaren aan het werk zijn, een soort garage (waar wij niet van op de hoogte waren) en hebben een stukje afgezet waar ze buiten kan.
Nu valt Noor uit naar andere honden als ze aan de lijn is, en had dan ook een hond gepitst. Volgens de adoptant is dit gedrag niet te corrigeren. Thuis zou ze heel lief zijn MAAR als de kinderen gezegd krijgen dat ze haar met rust moeten laten en niet altijd luisteren accepteert Noor dit ook niet (wat voor ons heel logisch klinkt).

Ze zijn met haar naar de dierenarts gegaan en die had hen (zoals de adoptant t verteld) die twee opties gegeven. En aangezien ze er geen tijd meer in willen steken moeten we zo snel mogelijk iemand vinden waar Noor naartoe kan. Volgens ons kan Noor wel bij een andere stabiele niet dominante hond, ze is zelf heel onzeker, ze heeft dus ook geen baasje gehad waar ze zich zeker bij voelde want dan had ze nu niet dit gedrag.

Wie kan Noor helpen, zodat haar geen spuitje wacht? Dit is echt een dringende oproep want de adoptant zit er niks meer mee in en zal niet twijfelen haar een spuitje te laten geven na 8 jaar. Noor is gesteriliseerd.

Willen jullie dit zoveel mogelijk delen, het is haar enige kans.

MEER INFO: rescani@gmail.com