Informatie

  • Geslacht: reu
  • Leeftijd:  5 jaar
  • Herkomst: Spanje (verblijft nu bij EBA)
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: zeer zacht karakter, kan goed met andere honden
Pepito een reu van 5 jaar oud verblijft momenteel nog in Spanje bij EBA. Hij woonde samen met nog een paar andere honden bij een vrouw die lijdt aan het Diogenes syndroom (o.a. huis volstouwen met allerlei rommel). Op 1 of andere manier ontstond er brand in haar huis. Zijzelf was ongedeerd maar 2 van haar honden stierven, 2 honden waaronder Pepito konden gered worden en werden naar EBA gebracht.
Pepito kan echter niet wennen in de shelter. Hij is verdrietig en depressief en wordt dan ook aangevallen door de andere honden. Hij eet bijna niet en heeft gewicht verloren. Alhoewel hij een baasje had dat hem verwaarloosde mist hij haar blijkbaar toch want dat was het enige leven dat hij kende. Pepito is heel zacht van karakter en kan met andere honden. Hij snakt naar wat liefde en aandacht. Wie heeft er nog plaats in zijn hart en huis voor hem?
Wie interesse heeft in dit geweldig kereltje, kan ons mailen.
We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

MEER INFO: rescani@gmail.com

PEPITO ZOEKT EEN THUISPepito een reu van 5 jaar oud verblijft momenteel nog in Spanje bij EBAHij woonde samen met nog een paar andere honden bij een vrouw die lijdt aan het Diogenes syndroom (oa huis volstouwen met allerlei rommel). Op 1 of andere manier ontstond er brand in haar huis. Zijzelf was ongedeerd maar 2 van haar honden stierven, 2 honden waaronder Pepito konden gered worden en werden naar EBA gebracht.Pepito kan echter niet wennen in de shelter. Hij is verdrietig en depressief en wordt dan ook aangevallen door de andere honden. Hij eet bijna niet en heeft gewicht verloren. Alhoewel hij een baasje had dat hem verwaarloosde mist hij haar blijkbaar toch want dat was het enige leven dat hij kende. Pepito is heel zacht van karakter en kan met andere honden. Hij snakt naar wat liefde en aandacht.Wie heeft er nog plaats in zijn hart en huis voor hem?Interesse, dan mail ons, rescani@gmail.comWe werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek.Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bentWe zijn ook nog op zoek naar tijdelijk peters/meters voor hem want we hebben hem naar het hondenhotel laten doen omdat hij anders niet lang gaat overleven. Hij zit daar nu samen met Amigo die vroeger ook al zijn vriendje wasWie kan er een kleine donatie missen om zijn hotel 102 euro per maand mee te helpen betalen?RescaniBE08 9731 7988 4413BIC: ARSPBE22Of op Nederland,Stichting Rescani,NL56 INGB 0006 4131 37 – BIC; INGBNL2AMet de vermelding Pepito

Geplaatst door Sonja Wagemakers op Zaterdag 27 juni 2020