Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd:  6 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix labrador
  • Bijzonderheden: zeer vriendelijk, aanhankelijk, rustig, gek op wandelen, luistert uitstekend
Sansa zoekt een nieuwe thuis. Sansa is een heel vriendelijke aanhankelijke hond die ook nog eens heel goed luistert, ze trekt nooit aan de lijn en is door iedereen makkelijk uit te laten. Rent nooit op andere honden af of achter fietsen enz aan.Hier is hier, ze komt direct, zit, af en plaats kent ze ook Er is maar 1 minpuntje en dat is angst voor vuurwerk knallen. Maar dat is niet zo vreemd, dat hebben heel veel honden.
Als ze schrikt van knallen rent ze naar huis of naar de auto waar ze zich veilig voelt. Een gps tracker is in haar geval wel handig,vooral als ze nog niet echt weet waar haar huis is.
Sansa is een bruine labrador mix, een gesteriliseerd teefje van 6 jaar oud, ingeënt, gechipt en ontwormd Ze kwam oorspronkelijk uit Roemenië en is al 4 jaar in Nederland. Door omstandigheden moest ze bij haar vorige adoptant weg en zit nu al een poosje bij mij in opvang, ook in Nederland. Het zou fijn zijn als er al een hondenvriendje aanwezig is. Een leuk gezin dat lekkere wandelingen met haar gaat maken zou heel fijn zijn, daar ze gek is op wandelen. Ze kan best een poosje alleen thuis zijn, maar niet de hele dag, dus heeft u een baan van 9 tot 5 dan hoeft u niet te reageren.
Ze is niet geschikt voor behendigheid of andere intensieve sport aangezien ze een iets stijve heup heeft waar ze absoluut geen last van heeft, maar zware sport is in dit geval niet handig omdat er dan artrose kan ontstaan. Heerlijk erop uit trekken, wandelingen, zwemmen, spelen met andere honden en/of kinderen vindt ze geweldig. In huis is ze heel rustig en ligt het liefst in een lekkere zachte mand. Blaffen doet ze zelden , ze is niet geschikt voor bewaking want de inbrekers zullen door haar hartelijk begroet worden.
Denkt u haar dit leven te kunnen bieden, neem dan contact op.
We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek.
Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

MEER INFO: rescani@gmail.com