Informatie

  • Geslacht:  teef
  • Leeftijd:  2 jaar
  • Herkomst: Spanje
  • Ras: podenco
  • Bijzonderheden: pittig, leuk. actief, kan niet met kinderen, moet bij consequente baas, bij 1 hond zou ideaal zijn
Taima verblijft momenteel nog bij EBA in Spanje. Het is een podenco teefje van 2 jaar oud. Taima is heel lief en sociaal met mensen en met andere honden. Zoals de meeste podenco’s is ze echter heel actief en moet ze haar energie kwijt kunnen. Ze houdt ervan in een tuin rond te rennen en te spelen met andere honden. Ze wordt niet geplaatst met kinderen omdat ze daar angst voor heeft. Wij zoeken voor haar een consequente baas/ bazin die weet hoe je een hondje gewenst gedrag aan kunt leren. Het is een pittig dametje en niet geschikt als eerste hondje. Een gezin met een huis met een goed afgesloten tuin en minstens 1 andere hond zou ideaal zijn voor haar. Wie geeft dit leuk dametje een goede thuis?
Wie interesse heeft in hen mag altijd al een mail sturen naar: rescani@gmail.com.
We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Taima verblijft momenteel nog bij EBA in Spanje.Het is een podenco teefje van 2 jaar oud.Taima is heel lief en sociaal met mensen en met andere honden. Zoals de meeste podenco's is ze echter heel actief en moet ze haar energie kwijt kunnen. Ze houdt ervan in een tuin rond te rennen en te spelen met andere honden.Ze wordt niet geplaatst met kinderen omdat ze daar angst voor heeft.Wij zoeken voor haar een consequente baas/ bazin die weet hoe je een hondje gewenst gedrag aan kunt leren.Het is een pittig dametje en niet geschikt als eerste hondje. Een gezin met een huis met een goed afgesloten tuin en minstens 1 andere hond zou ideaal zijn voor haar.Wie geeft dit leuk dametje een goede thuis?interesse/info? dan mail ons rescani@gmail.comWe werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek.Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent

Geplaatst door Sonja Wagemakers op Woensdag 26 augustus 2020