Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: reu
  • Leeftijd:  bijna 1 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: zit al vanaf pup in het asiel, wil graag kennismaken met het gezinsleven

Elmo geboren ong. 2/2022 en 35/40 cm, verblijft nog in Roemenie. Elmo werd samen met z’n moeder en zusjes uit ’t dodingsstation gered. Hij is nu nog de enige die bij Maria in het asiel is en er was nog nooit interesse voor hem. Elmo zit al vanaf pup in het asiel en wil eindelijk kennis maken met het gezinsleven!! Elmo loopt nu aan de riem en heeft zijn angsten goed kunnen overwinnen. Waar zijn zijn mensen met genoeg tijd en geduld om hem ook een goed leven te bieden? Elmo is helemaal reis klaar.

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: n.b.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top