Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: reu
  • Leeftijd: ong. 2 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden:  groot, vriendelijk, vrolijk, zelfverzekerd op een positieve manier, kan goed met andere honden, reisklaar
IVAN verblijft nog in Roemenië. Deze mooie reu werd 1,5 jaar geleden uit een afgebrand shelter in Oekraïne gered en wacht nog steeds bij Maria in het asiel op een thuis. Hij is geboren ong. 11/2021 en inmiddels een trotse 70 cm. Ivan is een vriendelijke, vrolijke reu, zelfverzekerd op een zeer positieve manier. Ook met andere honden kan hij goed overweg. Zijn voorgeschiedenis weet niemand maar dat zal zeker niet veel goeds zijn geweest. Ivan is helemaal reis klaar, bij wie mag hij komen wonen?

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: nb

 

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top