Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: reutjes
  • Leeftijd: 3 jaar
  • Herkomst: Spanje
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: klein, sociaal met andere honden, knuffelig eens vertrouwen is gewonnen, gevonden in leegstaand huis, verblijven in opvanggezin in Spanje
Josh en Jimmy, twee reutjes, werden samen met een vriendje gevonden in een leegstaand huis. Ze verblijven momenteel in een opvang gezin in Spanje. Ze zijn in eerste instantie een beetje schuchter maar eens ze je vertrouwen komen ze graag knuffels halen. Ze kunnen apart geadopteerd worden maar hangen heel erg aan elkaar. Ze zijn sociaal met andere honden Wie heeft er nog een plekje voor deze twee broertjes?

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: n.b

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top