Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd: ong. 10 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: senior, gered uit het dodingsstation, teder, vriendelijk en rustig, zoekt een rustig thuis
MAUSI, geboren ong 2014, 40 cm verblijft nog in Roemenie. Gered uit het dodingsstation. ze leeft samen met de andere honden vrij voor het asiel en ’s nachts slaapt ze bij de open haard. Ze is dringend op zoek naar haar thuis zodat ze eindelijk rust kan vinden en alleen kan doen wat wij als hondenliefhebbers als vanzelfsprekend beschouwen, een leven leiden met veel liefde, lekker eten en zachte, warme slaapplekken. Mausi is een tedere, vriendelijke en rustige hond; Kan goed overweg met de andere honden. Vanwege haar leeftijd zoeken wij een rustig thuis voor haar.

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: n.b.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top