Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd:  1 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: jong, vriendelijk, mensgericht, sociaal

Ophelia, geboren ong 07/2022 en 50 cm, verblijft nog in Roemenië. Ophelia is een van de velen die in Roemenië simpelweg in de steek zijn gelaten. Zonder moeder werd zij en de andere puppy’s achter gelaten in een veld buiten de stad, ver weg van de dichtstbijzijnde huizen. Ze werd een jaar geleden gevonden en sindsdien verblijft ze bij Maria in het asiel. Ophelia is een jonge, mensgerichte hond die nog alles over het leven wil leren en ervan genieten. Ze kan goed overweg met andere honden. Wie geeft haar een thuis?

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s:

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top