Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd:  6 jaar
  • Herkomst: Spanje
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: verwaarloosd op straat gevonden, heel rustig, zacht, sociaal

Romy (teefje) werd in Spanje door de vrijwilligers van EBA volledig verwaarloosd op staat gevonden. Ze was duidelijk gebruikt als kweekteefje. Ze is inmiddels gesteriliseerd en er werden tegelijk 3 hernia’s verwijderd. Haar vacht is er ondertussen beter aan toe en daarom mocht ze een bezoekje aan de hondenkapper brengen Romy is 6 jaar oud en van karakter heel rustig, zacht en sociaal. Ze kan als enige hond of met andere honden. Wie geeft dit meisje dat zoveel heeft meegemaakt een gouden mandje en veel liefde voor altijd?

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: n.b

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top