Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: reu
  • Leeftijd:  10 tot 12 maanden
  • Herkomst: Spanje
  • Ras: mix ruwharig
  • Bijzonderheden: jong, actief, speels, braaf, vrolijk, kan goed met andere honden en katten en kinderen

Sinds vorige week zit deze knappe jongen bij mij in opvang in Nederland. Hij kan goed met andere honden,.katten en kinderen overweg en zou goed bij een actief baasje of gezin tot zijn recht komen. Hij heeft een normaal energielevel en houdt enorm van spelen en zwemmen. Zijn nieuwe baasje moet wel voldoende tijd hebben om hem dat te geven ! Hij is jong en in de pubertijd en moet nog veel leren maar dat moet goedkomen met deze brave jongen Hij loopt hier los op afgesloten terrein en komt direct als ik hem roep. Shaggy is een ruwharige kleine middelmaat van ca 12 kilo, 10/12 maanden oud SHAGGY werd ’s nachts vastgebonden aan de poort van de shelter van EBA in Spanje. Shaggy is 1 jaar oud, lief, sociaal en vrolijk en kan heel goed met andere honden en ook met katten Is er iemand die dit blij ei een gouden mandje wil geven?

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s:
Shaggy 1
Shaggy 2
Shaggy 3

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top