Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: reu
  • Leeftijd: 9 maanden
  • Herkomst: Spanje
  • Ras: border collie albino
  • Bijzonderheden: doof, kent handgebaren, energieke, lieve hond, prima maatje
Snow (reutje) werd gevonden in Spanje en verblijft sinds 14 dagen nu in Nederland bij z’n opvanggezin. Hij is een border collie van ongeveer 9 maanden oud en gedeeltelijk albino, waardoor hij jammer genoeg doof is. De opvang zegt, het gaat nu echt super met Snow. Een heerlijke hond om mee te wandelen. Hij kent steeds beter de handgebaren/commando’s. Momenteel heeft hij 2 mini hondenvriendjes waarvan een af en toe met hem speelt maar een hondenmaatje waar hij mee spelen kan zou geweldig zijn want dat vind hij echt leuk. Snow is een energieke, lieve, speelse hond en prima maatje.

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: n.b

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top