Ga naar hoofdinhoud

Informatie

  • Geslacht: teef
  • Leeftijd:  ong. 7 jaar
  • Herkomst: Roemenië
  • Ras: mix
  • Bijzonderheden: middelgroot, gevoelig, lief, heeft behoefte aan aandacht en liefde, kan goed met andere honden

Suri verblijft nog in Roemenië, geboren ong. 2016 en 45 cm. Dit meisje werd gered uit ’t dodingsstation en verblijft nu bij Maria in het asiel. Suri is een gevoelige, lieve hond. Ze is niet bang voor mensen, maar is toch gereserveerd en checkt bij nieuwe mensen eerst of ze het goed met haar bedoelen. Toen de vrijwilligers met haar gingen wandelen bleek dat ze ontspande en behoefte had aan aandacht en liefde. Voor haar zou een thuis waar ze heerlijk op de bank kan zitten en geknuffeld worden dan ook geweldig zijn. Suri kan ook goed met andere honden overweg.

Interesse/info: DAN MAIL ONS, rescani@gmail.com .

We werken ALTIJD met een vragenlijst, telefonische screening en huisbezoek. Dus graag enkel reageren als u hiertoe bereid bent.

Video’s: n.b.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de door ons gesteunde asielen en de Rescani honden in permanente opvang? Wordt dan teaming lid. teaming/rescanivzwhelponshelpen Wat is Teaming? Elke maand wordt er in de eerste week €1,- van uw bankrekening afgeschreven. Die €1,- maakt met veel teamers maandelijks een mooi bedrag waar de Rescani honden enorm mee geholpen kunnen worden.

 

Back To Top